19. marraskuuta 2011

apua?

No voi huoh, blogin ulkoasun muuttelu jäi kesken, kun koitin vaihtaa bannerin. Bannerinvaihto ei onnistunut, kun kuvakiintiöni on täynnä. Onko teillä tällaisesta kokemusta? Kannattaisiko minun alkaa poistaa vanhoja postauksia tai tehdä kokonaan uuden blogin?

25 kommenttia:

 1. ennemmin uusi blogi, koska vanhoja bloggauksia on kiva jälkeen päin lukea, ja uusi missä on vain sinusta ja santusta olisi kivempi, kun tässähän on delfistä jne.. :)

  VastaaPoista
 2. pystytkö lataamaan ulkopuoliseen hostiin? esim. tinypic?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, tuo kuulostaa kyllä ihan järkeenkäypältä!

  j, hmm, olisi hankala aina ladata kuvia esim. tinypiciin kerrallaan ja liittää ne tänne.

  VastaaPoista
 4. imgur.com on aika kätsy, saa monta kerrallaan :) myös photobucket tai kuvat.fi on sellaisia!

  VastaaPoista
 5. Kannattaa käyttää bloggerin yhteistyökumppania, picasaa tms, sinne pitäis saada kuvia ja salis ym toimii bloggerin tunnuksilla + sitten kun lataat kuvia -> lisää kuvia picasa-albumeista pitäis toimia.

  + kun kysyit talvisaappaista niin vaikka hinta onkin suurempi niin noita käyttää helposti myös esim kurakeleillä kun on goretexiä.eli tretornit: http://tinyurl.com/895p3om tai ei niin näyttävät http://tinyurl.com/79avvv9

  VastaaPoista
 6. Viimeinen anonyymi: tämän blogin kuvat onkin juuri picasan kuva-albumeihin kytkettyinä automaattisesti. Siellä luki "Käytössä tällä hetkellä 1023 Mt (99,99 %) 1024 Mt:n tallennustilasta." Eli minun pitäisi maksaa lisätilasta, jos haluaisin lisää kuvia ladata sinne..

  Kiitos saapasvinkistä!

  VastaaPoista
 7. kokeile photobucketia tai imguria :---)

  VastaaPoista
 8. Mites ois jos lataisit kuvat vaikka flickr'iin tai photobuckettiin? Sinne saa useampia kuvia ladattua kerrallaan. (:

  VastaaPoista
 9. Photobucet, Flickr, tai sitten tee toinen tunnus googleen, jonka Picasaan saat sit ladattua lisää kuvia?

  VastaaPoista
 10. Onko mahdollista tehdä toinen tunnus googleen ja liittää ne kuvat tänne, kun olen tässä toisessa tunnuksessa?

  VastaaPoista
 11. Mielellään uusi blogi, JOS mikään muu ei auta liittää kuvia tänne. ja säästä tätä nykyistä blogia! olisi kivaa lukea joskus näitä vanhempii postauksii..!!

  VastaaPoista
 12. eei uutta blogia! tää nykyinen on niin hyvä! tykkään aina välillä lukea sun postauksia ennen kuin sait santun! toivottavasti saat nyt jotain kautta laitettua niitä kuvia :D

  VastaaPoista
 13. Mul on ihan täsmällee sama ongelma oman blogin kans mut oon tehny nii et:

  1. meen tonne hallintapaneeliin
  2. klikkaan tost oma tili
  3. siel painan kohast "picasa-verkkoalbumit"
  4. tosku tulee niit kuvii nii poistan muutaman et tulee lisää tilaa (: Oon yleensä poistanu tyylii 10 ku en oo varma et minkä kokonen se otsikko on ja tällee on toiminu ihan hyvin.

  Jostain syyst kaikkii kuvii en saa poistettuu ja mul ainaki on mont albumii tuol nii yhest sain kaikki ja yhest toisest en sit yhtää? Mut pitää ettii vähä aikaa :D

  Ja sit tein kans nii et tein toisen käyttäjätunnuksen tai tälläsen ja lisäsin sen mun blogin kirjottakas. Siin voi sit lisäillä näihi postauksii nii paljo kuvii ku haluu mut sit sil "alkuperäsel" käyttäjäl pitää vastata kommentteihi ja näi ku ne oikeudet ei sit tuu toho toisee :/

  Nojoo toivottavasti oli apuu ja jos mun selityksest ei ymmärtäny jotai kohtaa nii voit kyl kysyy :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Minulla sama ongelma tällä hetkellä, miten pääsen tuonne hallintapaneeliin? :)

   Poista
 14. voisitko julkaista kaikki bannerit täällä blogissa, ja antaa meidän äänestää mikä niistä on hienoin? :)

  VastaaPoista
 15. Itellä sanoo samaa, mutta vaan bannerin kanssa. Eli lataa banneri johonkin muualle ja sitten lisää tuohon, koska kuvia antaa varmaan vielä latailla(:

  VastaaPoista
 16. jos et saa toimimaan muuten, niin kannatan uutta blogia, sillä on kiva lueskella vanhoja postauksia :)

  VastaaPoista
 17. Itse suosittelisin uutta blogia, on kiva lueskella ja seurata myöhemmin kehitystä ja mitä on tehnyt joskus aiemmin vanhasta blogista :)
  Mitä itse blogiin tulee, seurailen aktiivisesti ja tykkään kirjoitustyylistäsi :) Muistaakseni olen lukenut alusta asti postaukset :D

  VastaaPoista
 18. Iso kiitos kaikille vinkeistänne! Aion koittaa pitää tämän blogin niin kauan, kun pystyn jotenkin kuvia laittamaan tänne! Jos ei tunnu homma toimivan, niin silloin vasta tekisin uuden blogin.

  Minsu, tuo toisen tilin tekeminen ja sen lisääminen tähän kirjoittajaksi on kyllä hyvä idea!

  Lillijavoitto, toivottavasti, koitan seuraavassa postauksessa laittaa kuvia, katsotaan miten kauan pystyn laittamaan tähän blogiin kuvia sitten! :)

  Janina, kiva, kun olet tykännyt ja lukenut blogiani pitkään! :)

  VastaaPoista
 19. Itse laitan tällä hetkellä kaikki kuvat Imageshacksin kautta blogiin. Saa ladattua monta kuvaa kerrallaan (tosin yksi kerrallaan lisättävä blogiin) ja laatu on huomattavasti parempi kuin Bloggerin/Picasan kautta lisätessä. Käytin alussa Photobuckettia, mutta siitä en pitänyt niin paljoa. Osa kuvista meni rakeisiksi tai sumeiksi latausvaiheessa, samalla tavalla kuin käy usein kun lataa Bloggeriin.

  VastaaPoista
 20. Määkin vastaan nyt tänne suoraan (: Eli olethan kopioinut kuvan linkin, etkä sen sivun linkkiä missä kuva on! Jos olet siis kopioinut vaan tuolta osoite palkista sen linkin niin se on sivun linkki. Mutta kuvan osoitteen saat esim. näin. Paina vasemmalla näppäimellä kuvaa ja sitten joku semmonen lisää suosikit kansioon. Kokeile sitten avata se suosikit kansion kautta ja silloin kuvan pitäisi aueta yksin siihen näytölle ja sitten sen osoitteen kopioit osoitepalkista.

  Anteeksi kun en osaa selittää tarkemmin, toivottavasti oli apua(: Jos et saa sitä vieläkään niin kokeile ladata photobuckettiin tai sinne Picasaan!

  VastaaPoista
 21. Kiitos neuvosta! :) Koitan tehdä neuvojesi mukaan, jos sitten onnistuisin!

  VastaaPoista
 22. oon jo aika pitkään seuraillu sun blogias, ootte hieno pari ja vaikutat selväjärkiseltä tytöltä jolla ei ole oman hevosen myötä onneksi noussut kusi päähän, niihinkin olen törmännyt joilla on :D haluaisin kysellä, miten päädyitte santtuun, ja onko saksassa yleensäkkin hevoset halvempia kuin suomessa? :) ja pakko kysyä miten ihmeessä teillä on varaa joka kuukausi maksaa tallivuokra missä asioissa säästätte hevosta varten? :D

  t. yksi joka haaveilee omasta hevosesta mutta ei ole varaa joka kuukausi yli 500e ylimääräistä :D

  VastaaPoista
 23. Kiva, kun seuraat blogiani! Santtuun päädyimme harkintojen jälkeen, siitä enemmän http://jaxenelamaa.blogspot.com/2011/10/kysymyspostaus-vol-2.html tässä postauksessa, ensimmäisissä kysymyksissä!

  Rahasta, vanhemmathan melkein kaiken hevosen kuluista maksavat. Itse osallistun kuluihin minkä pystyn, kun hoidan lapsia, ym. Ja teen vastineeksi kotitöitä. :)

  VastaaPoista